Menu

Back to overview

NIEUW: DINNER ON A LAKE

09/09/2016

Exclusief dineren op een drijvend vlot, dat is het uitgangsbord van Dinner on a Lake. Een gloednieuw concept van een Gents creatief trio met passie voor het ondernemerschap. Laat je verwennen op een idyllische locatie in het bijzijn van jouw geliefden. Het magische uitzicht brengt je alvast naar hogere natuursferen. Al getriggerd?
 

Jonge kickstarters Gustave Lorré en Angelo Medagoda van Friends & Fools lanceerden samen in 2016 Camp on a Lake. Een omgebouwd vlot dat dient als campingplek voor een onvergetelijke ervaring. Dit is outdoor teambuilding at its finest, waarbij een overnachting op het water de ultieme team challenge wordt. Originaliteit beloont, want met groot succes wagen zij zich nu aan dé grote sprong in het water. In samenwerking met Jeremy Buyle, steevast gekend van events als Gandtourage en Qwizien, presenteren ze trots het gloednieuwe concept: Dinner on a Lake.

Zoals de naam al doet vermoeden, biedt Dinner on a Lake een unieke ervaring voor diegenen die graag in een bijzondere sfeer van topeten willen proeven. Een once in a lifetime experience waar je gezellig met vrienden of familie kan tafelen terwijl je geniet van een adembenemend uitzicht over het privémeer in Waasmunster. Je waant je even op je eigen paradijselijk mini-eiland omringd door een buitengewoon natuurlandschap. Terwijl de zon ondergaat, geniet je onder een schitterende sterrenhemel van een driegangen candle lightdinerPicture perfect, right?

Aan culinair talent ontbreekt het alvast ook niet, want niemand minder dan Glenn Vandenberghe tovert een prachtig kunstwerkje voor jou aan tafel. Als winnaar van het VTM-programma De Keuken van de Meester én eigenaar van La Guera in Knokke-Heist weet hij als geen ander hoe zijn gasten een menu van voortreffelijk niveau voor te schotelen. Samen met food expert extraordinaire Martijn Gobert van Umami Catering serveren zij jou een verfijnde mix van seafood voor een overheerlijke barbecue à la mer. Vranken Pommery, Copperhead gin, Fever Tree & Eaulala garanderen samen met de andere partners dat ook de dorstigen gelaafd worden. 

Schrap het alleszins snel van jouw bucket list, want de plaatsen zijn beperkt. Tussen 22 augustus en 28 augustus ontvangt Dinner On a Lake een hele week lang 336 exclusieve gasten. Er zijn slechts 24 plaatsen per shift beschikbaar, dus wees maar snel onder de gelukkigen! Bij aankomst kies je uit een glas champagne of gin-tonic om de avond goed in te zetten. Aanschuiven aan de main table tijdens de lunch-uren kan al vanaf 70 euro per persoon. 's Avonds mag het altijd wat meer zijn en dan betaal je 99 euro. Wijnen en water zijn inbegrepen in de prijs.

Kortom, voor wie uitgekeken is op het klassieke etentje op restaurant en graag een culinaire totaalervaring meeneemt in een schitterende omgeving, is Dinner on a Lake the place to be deze zomer.

 

Newsletter