Menu

Inge Olesen

Oprichter en bezieler van The Kube, Influencer Marketing Bureau

Inge Olesen, bezieler van The Kube brengt merken en de nieuwe generatie digital influencers samen in een succesvolle formule. Ze heeft jarenlange ervaring als marketing manager voor zowel nationale als internationale modemerken.

Momenteel heeft ze zich gespecialiseerd in Influencer marketing, Brand building via experimentele marketing technieken, trend analist, en het opzetten van out of the Kube samenwerkingen.

Als Influencer marketeer zorgt Inge Olesen voor het perfect uitbouwen van een sterk merk door de juiste mix van on en off line strategie, content creatie en experimentele marketing voor lifestyle, beauty en fashion merken. Bovendien moeten merken hun verhaal geëngageerd vertellen. Hiervoor werkt Inge enkel met de top van de Belgium influencers, bloggers en talents.

Inge Olesen garandeert een match tussen bereik en content

Inge Olesen bedenkt campagnes op maat en treed op als schakel om de juiste influencer aan het juiste merk te koppelen. Dit kan zowel offline als online, via social media of de blogs van de ambassadeurs of door hun aanwezigheid op events. Hierdoor biedt Inge Beels aan de merken een gegarandeerd bereik en geloofwaardige content naar de juiste doelgroep.

Contacteer Inge Olesen, Influencer Marketing manager

Maak van je merk een succesverhaal en doe beroep op Inge Olesen, oprichter van The Kube, marketing en communicatiebureau avant la lettre. Zij tovert jouw sociaal netwerk, blog en marketing campagne naar de top.

 

Nieuwsbrief