Skip to content

DE CONNECTIE TUSSEN JOUW MERK EN DE CONSUMENS

The Kube - The Kube Lab - Wie we zijn - Hedgren

EEN MERK, EEN FAMILIE

The Kube Lab is de familie waarvoor je zelf kiest, zie ons als de verlenging van je merk. We zijn in-house consultants en hebben een hart voor mensen. Want The Kube Lab hecht waarde aan een hands-on en persoonlijke aanpak. We helpen om een blijvende impact te maken via slow marketing met inachtneming van de merkwaarden, doelgroep en wereld van vandaag.

The Kube - lab - ons team

ONS TEAM

Het hart van The Kube Lab, dat zijn onze mensen. Onze freelancers werken als een intern team en zijn volledig op elkaar afgestemd. Op deze manier bieden we klanten een ecosysteem dat wordt gedreven door de beste experts met een lage overheadkost. We opereren met andere woorden als een platform van talenten, kennis en ervaring in de meest uiteenlopende sectoren en disciplines. Zo is The Kube Lab een one-stop-shop waar meerdere diensten voor merken worden aangeboden.

The Kube - Wie We Zijn - ASTAY

DE BRUG NAAR JE DOELGROEP

The Kube Hub is de brug naar je doelgroep. Deze on- en offline club is er voor creatieve talenten, experts, micro- en macro influencers en merkambassadeurs. Ons doel is om een katalysator te zijn voor deze ‘Kubies’, de merken die we vertegenwoordigen en de verhalen die zij vertellen. 

We beschikken over een netwerk van meer dan 800 engaging influencers en merkambassadeurs, verspreid over de hele Benelux.